Showhypnose versus therapeutische hypnose

Showhypnose versus therapeutische hypnose 

Hypnose is de laatste tijd weer vaker op de buis, o.a. bij your back in the room.

Het doel van Showhypnose is het om het publiek te vermaken.  De mensen die hier aan meedoen zijn geselcteerd uit een breed publiek. De hypnotiseur neemt alleen de beste voor zijn show, want hoe beter hij zijn talenten uitzoekt hoe beter zijn show wordt. Alhoewel het lijkt alsof deze mensen helemaal niet weten wat ze doen en hier zelf  geen invloed op hebben is dit totaal niet waar. De vrijwilligers weten precies wat ze doen en hebben wel degelijk de keuze om mee te doen of fijn te blijven zitten en wachten tot er iets komt wat ze wel leuk vinden om mee te doen.

Therapeutische hypnose

Deze vorm van hypnose is bedoeld om mensen van hun probleem af te helpen. Er voor te zorgen dat ze geen angst meer hebben, geen depressie meer hebben, weer de zonnige kant van het leven gaan zien, zich beter kunnen concentreren, gewicht gaan verliezen of juist aankomen. Zo zijn er 1001 dingen waar je hypnose heel goed en gemakkelijk in kunt zetten.

De overeenkomst is dat er hypnose plaatsvindt en dat je alles hoort wat er gezegd wordt en de keuze hebt om mee te doen. Wil je meer weten over hypnose maak dan een afspraak en ik leg het je haarfijn uit.
Ik laat je absoluut geen gekke dingen doen want daar heb ik niets aan...ik wil jou van je probleem afhelpen en niets anders !!