Gastenboek

Hier kun je jouw ervaringen met betrekking tot hypnose delen en/of iedereen op de hoogte houden van jouw persoonlijke vorderingen.
Je mag eventueel een pseudoniem gebruiken en bent (op de website) niet verplicht jouw echte identiteit te vermelden. Nadat je een een blog geschreven hebt ontvang je een mail om jouw mailadres te bevestigen, is dit mailadres correct dan wordt jouw post/blog op de website geplaatst. Uiteraard wordt jouw privacy te allen tijde gewaarborgd.


 

 

106 Reactie(s).Reageren

 • Hooikoorts

  27 May 2024

  Al jaren heb ik last van allergieën, met name hooikoorts in het seizoen. Het seizoen is voor mei van februari tot oktober dus driekwart deel van het jaar ben ik daar zoet mee. Dan nies ik veel, snuit ik veel en ben zeer vermoeid. Het meest vervelende vind ik dat ik ervan ga snurken 's nachts en daar mijn partner mee lastig val. Via Facebook zag ik dat Rob hier wellicht iets in kon betekenen. Nu heb ik al jaren van alles geprobeerd zowel in het reguliere circuit als het alternatieve maar helaas alles zonder resultaat. Nou ik dacht wat heb ik te verliezen en ga het met hypnose proberen. Ik vond het wel een beetje spannend maar Rob stelde me erg op mijn gemak en hij is een echte professional, hij legde alles goed uit en ik begreep helemaal wat hij bedoelde en waar hij naartoe wilde als eindresultaat. Allemaal mooi maar het beste is dat ik diezelfde dag al verandering merkte, dat ik vanaf die dag niet meer snurk, ik de allergie heel anders ervaar, af en toe eens niezen en 1 keer snuiten en klaar. Ik heb weer energie en voel me een ander mens. Een heel bijzondere ervaring met een geweldig resultaat, Dank hiervoor Rob! LCG"

 • Afvallen

  20 Apr 2024

  Hallo Rob, Op 1 maart was ik bij je voor een sessie vanwege m’n uitdaging met gezond eten. Ik merk dat de sessie me goed helpt. De afgelopen weken ga ik meer ontspannen met eten om waardoor ik veel minder snoep, wel honger voel maar dat goed kan verdragen en veel beter aanvoel wat ik, wat betreft voeding, nodig heb. Daardoor ben ik vier kilo kwijt. Toen ik bij jou was had ik al lang niet op de weegschaal gestaan en dacht zo’n 87 kilo te wegen. Dat bleken er maar liefst 93… gelukkig ben ik gestaag gewicht aan het verliezen dus ik heb er voorzichtig vertrouwen in dat ik op mn verjaardag in september mn doel kan bereiken: een gezond gewicht waardoor ik in een leuke skinny spijkerbroek met witte blouse pas. Ik trakteer mezelf dan op mooie hakken om het helemaal af te maken. Bedankt! Met vriendelijke groet, M

 • Jeroen

  2 Apr 2024

  Afgelopen maand een sessie bij Rob gedaan om uit mijn "winterdip" te komen en weer op gang te komen met sporten. Dit is toch aardig gelukt :). Ik zit weer lekker in mijn ritme met sporten, let op mijn eten en haal 5 op de 7 dagen toch mijn 10000 stappen. Ik vind het sowieso heerlijk om bij Rob onder hypnose te gaan, het geeft me een gevoel dat ik helemaal uitgerust ben als ik uit hypnose kom. Ik ga altijd 1 a 2x per jaar terug :)

 • Mike

  18 Feb 2024

  Rob heeft uitstekend werk geleverd met de hypnose. Ik kwam om van mijn angst en tijdsdruk probleem af te komen en het heeft gewerkt!

 • Iris

  11 Jan 2024

  Ik ben eind 2023 bij Rob terecht gekomen vanwege problemen met het slapen. Ik twijfelde nog tussen twee hypnotherapeuten. Rob nam de tijd voor mij om fysiek kennis te maken en kon op een fijne en duidelijke manier toelichten wat hypnotherapie is. Ook had hij gelijk al oor voor mijn verhaal, wat voor mij heel prettig voelde. Hij voerde geen verkooppraatje; hij gaf me juist de ruimte om volledig mijn eigen keuze te maken, waar ik me goed bij voelde. Ik heb tot nu toe 1 hypnotherapie sessie bij Rob gehad. Deze vond ik erg prettig. We kwamen tot de kern van het probleem en zo zijn we aan de slag gegaan. De sessie voelde ontspannen en ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld. Met slapen gaat het inmiddels de goede kant op. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de Recovery Cabin, het detox-programma. Dit vond ik vijf heerlijke en ontspannende uurtjes. Na deze sessies nam Rob ook altijd de tijd voor mij om even bij te praten en te kijken naar de effecten van de Recovery Cabin. Hier zou ik zeker in de toekomst wederom gebruik vaan maken en ik vind het ook een echte aanrader!

 • Karin

  27 Oct 2023

  Voor de zomervakantie 2022 ben ik bij Rob terecht gekomen met mijn toen nog 12 jarige dochter. Zij had een enorme spugangst opgebouwt (emetofobie) Ze durfde nergens meer naar toe. Haar hele sociale leven ging daar onder leiden. Ze heeft 2 sessies hypnotherapie bij Rob gedaan. Ze vertrouwde Rob eigenlijk meteen Ze gaf zich helemaal aan hem over. Ik heb door deze therapie een heel ander kind gekregen. Echt bizar. Ze staat weer volop in het leven en alles lacht haar toe. Super bedankt daarvoor Rob.

 • PDS patiënt

  27 Oct 2023

  Hoi Rob, Je had gevraagd of ik na een aantal weken wilde laten weten hoe het gaat. Ik heb na onze sessie in augustus gewoon geen een keer meer buikpijn gehad. Het is zo fijn en tegelijkertijd zo apart. Maar heel blij mee! Groetjes I.

 • Karen

  26 Jun 2023

  Hoi, Mijn vriend en ik hebben bij Rob een hypnosesessie gehad om te stoppen met roken. We waren beide zware rokers (200 sigaretten) per week. We zijn nu 2 weken gestopt en het gaat heel goed. Er zijn ook totaal geen afkickverschijnselen. We zijn nu 2 weken gestopt en zijn heel blij dat we dit gedaan hebben. Groetjes Jan-Willem en Karen.

 • Selectief Mutisme

  26 Jun 2023

  Op vrijdag 5 mei ben ik met mijn dochter afgereisd naar Nijmegen voor een hypnose sessie. Doel van de sessie was om te proberen haar te helpen met haar selectieve mutisme. Er zijn nu een aantal weken verstreken en ik zou nog even terugkomen met de resultaten. Van tevoren had je al eerlijk aangegeven dat de slagingskans klein was. Helaas is dit uitgekomen, we merken tot nu toe nog weinig verschil tussen gedrag voor- en na de sessie. Echter, de avond na haar sessie gingen we naar een verjaardag. Normaal gesproken is ze daar ook erg teruggetrokken en spreekt ze amper. Die avond echter was ze heel relaxed, deed haar schoenen uit en ging heel rustig met haar voeten op de bank zitten. Ze ging zelfs grapjes maken met haar oudoom, doet ze normaal gesproken ook nooit. Het begon dus zeker hoopvol, later gleed ze echter weer terug naar haar oude gedrag. We gaan nog proberen om haar "superheld" die je op haar schouder hebt "geïmplanteerd" te (her)activeren, ze lijkt hier echter niet echt in te geloven en wuift het een beetje weg. Al met al vond ik het super om je zo bezig te zien met haar, niets dan complimenten en nogmaals mijn hartelijke dank voor je effort. Vriendelijke groeten en wie weet tot ziens, F.

 • Richard en Emma

  5 Jun 2023

  Hi Rob, zoals beloofd een update na 4 weken. We zijn samen bij jou geweest om na (16 en 9 jaar) jarenlang dagelijks minstens een pakje op te roken, hier voor altijd een eind aan te maken. Sinds dit bezoek aan jou hebben we geen sigaret meer aangeraakt. Zelfs wanneer we iemand bij ons hebben die rookt en wij ruiken en zien het, krijgen we nog steeds niet het idee om een peuk aan te gaan steken. Na al die jaren dit gewoon als vast onderdeel van ons leven te hebben, hebben we van het roken echt niets meer overgelaten. Zonder ziek te worden, zonder overdreven te hoesten van het herstel. Gewoon letterlijk alsof we nooit gerookt hebben. Ja, we moesten hier zelf nog wel ons best voor doen, de eerste dagen, maar dit ging dus wel echt vele malen makkelijker dan eerdere pogingen. We konden veel makkelijker tegen elkaar "Nee" zeggen, en dan was de drang ook gelijk weer over. Na een paar dagen werd het echt makkelijk, energie voor tien, elke dag uit verveling de deur uit gaan ipv een peuk op te steken, het voelt echt veel beter momenteel. Nu is het klokkijken om tegen elkaar te zeggen "wat gaan we vandaag doen?" ipv sigaretten tellen en te melden "we moeten even naar de supermarkt, die is straks dicht". Ons leven is hierbij echt verbeterd en daar zijn we je heel erg dankbaar voor. Wij raden Rob aan iedereen aan!

 • I.

  21 Mar 2023

  Hoi Rob, Je had gevraagd of ik na een aantal weken wilde laten weten hoe het gaat. Ik heb na onze sessie in februari gewoon geen een keer meer buikpijn gehad. Het is zo fijn en tegelijkertijd zo apart. Maar heel blij mee! Groetjes I.

 • Misofonist

  9 Mar 2023

  Heb al sinds mijn jeugd last van Misofonie. Wist tot 10 jaar geleden nog eens niet wat het was en schaamde me ervoor. Nu nog steeds ook al is het een aandoening in de hersenen. Veel is er niet aan te doen, zijn alleen behandelingen voor bij het amc in Amsterdam waar nu zelfs een patiënten stop is. Vanwege de recensies op deze site ben ik bij Rob terecht gekomen. Was zeer sceptisch maar moest iets proberen omdat ik zo niet meer verder kon. Rob weet duidelijk veel af van Misofonie en heeft mij behandeld met 2 hypnosesessies in combinatie met de recovery cabine. Is nu ondertussen 2 maanden geleden en het gaat stukken beter met mij. Rob nogmaals bedankt. En misschien misschien moet ik het over een tijdje nogmaals alles ondergaan om er volledig van af te komen.

 • Marjo

  2 Mar 2023

  Hallo Rob Normaal bedankt voor de handeling van mijn rouw proces van mijn twee broers, die binnen twee zijn overleden. Allen is dit bij niet mogelijk om een plek te geven in mijn leven. Maar na twee behandelingen: voelt het of er een wonder is gebeurd. Tuurlijk blijft het een heel groot verlies, maar nu kan ik verder met mijn leven. Normaal super bedankt.

 • M.

  29 Oct 2022

  Eerder veel geprobeerd voor mijn misofonie maar helaas zonder succes. Na een hypnose sessie met Rob zo goed als volledig van mijn misofonie af! Zeker het proberen waard als je er ook vanaf wilt! Rob gaat op een prettige manier met je in gesprek en laat je gehoord voelen. Nogmaals bedankt! Groet, M.

 • Q

  4 Jul 2022

  Afgelopen dinsdag heb ik de laatste sessie van vijf in de warmtecabine mogen ondergaan. Het is heerlijk wegdommelen wanneer je onderbenen in de warmtecabine liggen. Aan het begin van het traject, had Rob een warmtescan gemaakt en aan de hand daarvan hebben we mijn programma afgestemd op mijn behoefte. Elke sessie van 45 minuten was het waard: mijn programma was de detox en de neuro. Na elke sessie ging ik met een gevoel van rust en opgeladen te zijn naar huis. Van harte aanbevolen! Bedankt Rob en Wendy!!

 • R

  1 May 2022

  Tien weken geleden heb ik een hypnosesessie gehad bij Rob en ben dankzij deze sessie gestopt met drinken. Ben nu 7.5 kilo afgevallen, voel me een stuk fitter en slaap beter. Hartstikke bedankt voor de hulp Rob!

 • K.

  5 Mar 2022

  Ik heb op 11 september een hypnotherapie sessie gehad om mijn zelfvertrouwen en faalangst aan te pakken. Ik heb deze sessie erg prettig gevonden en wil na half jaar graag mijn terugkoppeling geven. Het lijkt erop dat mijn zelfvertrouwen beter is geworden. Ik kom voor mezelf op, spreek uit wat ik denk en ben veel minder bezig met hoe ik zal overkomen en wat mensen van me denken. Afgelopen week heb ik op een congres voor 200 personen een presentatie gegeven. Iets waar ik normaal gesproken flink tegenop zag, zenuwachtig voor was, en weken voor deed oefenen. De presentatie ging prima. Ik heb slechts een paar keer de presentatie vluchtig doorgelezen en ik had geen enkele zenuwen. Ongelofelijk. Ik voelde me echt verlost van mijn angst en stond zelfverzekerd op het podium. Ik hoop dat dit gevoel en mijn zelfvertrouwen in de toekomt blijft en wil jullie hartelijk danken voor de hulp. Met vriendelijke groet,

 • Y

  7 Jan 2022

  Hallo Rob, Het gaat heel goed met me ik  ben ondertussen 6 kg kwijt geraakt. Het gaat helemaal vanzelf  en ik heb geen interesse meer om tussen door te snoepen of om frisdrank te drinken enz. Ik eet heel gezond en drink sinds jaren weer elke dag melk wat ik nooit lekker vond.  Ik houd mijn eetpatroon in de gaten met de voedingswijzer zodat ik weet dat ik alles binnen krijg wat ik zou moeten eten en dat werkt prima voor mij. Het is echt een geweldige ervaring voor me geweest. Ik voel me geweldig geen depressieve buien meer gehad en ik  kan dingen nu heel goed naast me neer leggen waar ik normaal door aan het eten sloeg. Dit merken ze in het gezin ook heel goed en het interesseert me ook niet als zij wel zitten te snoepen s avonds. Na 20 uur eet ik niets meer en dat is prima zo. Ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb gezet om naar jou toe te komen. Hartelijk bedank voor deze geweldige ervaring . Ik heb je hier en daar al bij vrienden aanbevolen en weet dat er al afspraken zijn gemaakt. Met vriendelijke groet Y.

 • Rifca

  18 Dec 2021

  Dank je wel voor jou hulp Rob zonder jou sessie weet ik zeker was mij dit niet gelukt, Voor mensen die mijn voor geschiedenis niet weten: Na een stembandoperatie en verwijdering een kwaadwoekerend knobbeltje achter mijn stembanden was mij geadviseerd te stoppen met roken Ik was een fulltime roker / blower (jointjes) Ik heb alles geprobeerd om te stoppen met roken ...cold turkey, champix, pleisters noem het maar op. Het lukte me maar niet.. tot 3 maanden terug mijn oom bij Rob een sessie had gehad om te stoppen met roken, ik was sceptisch maar nadat mijn oom 1 maand gestopt was..heb ik ook een afspraak gemaakt Ik kan nu na een 1 maand en 2 dagen echt zeggen ... Ik ben een nietroker en zal een nietroker blijven voor de rest van mijn leven. Ik ben nu echt gestopt met roken!!! wat een geweldig gevoel. Na 1 sessie met jou Rob is mijn drang na roken volledig verdwenen ook de drang na een jointje is compleet weg. Ik wil iedereen die ook echt wilt stoppen met roken zo'n sessie aanraden Nogmaals hartstikke bedankt Groetjes Rifca Stam

 • Katie Griter

  21 Nov 2021

  Beste Rob, Ik ben geweldig door je geholpen en wil je bedanken voor jouw super kundige en fijne hulp. Ik ben 9 jaar getrouwd en mijn huwelijk ging met de dag slechter. Nadat ik bij jou ben geweest gaat het gelukkig weer de goede kant op, ik blijf nu kalm en rustig tijdens een discussie waar ik vantevoren door het dak vloog. Geweldig welke uitwerking die hypnose op mij heeft en kan het iedereen aanraden. Groetjes en bedankt

 • Kim

  10 Nov 2021

  Het is nu 6 dagen geleden dat ik mijn eerste sessie met Rob heb gehad. Mijn eerste indruk is zeer positief. Aangezien ik al meer als een decennium aan gegeneraliseerde paniekstoornis lijd ( vrije vertaling ik ben echt bang voor alles van eten tot slapen en alles ertussen en omheen) was de stap om me überhaupt over te geven aan hypnose best pittig.pure wanhoop dat ik zo niet verder wil motiveerde mij om contact op te nenen met hypnosepraktijk Nederland. Rob zijn rustige, standvastige professionaliteit heeft dit proces vergemakkelijkt. Aangezien ik nog al wat trauma’s heb te verwerken werd in onze intake besloten ons daar eerst op te richten. Ondanks dat dit onbewust gebeurde en ik geen waarneming had van emoties lieten mijn lichamelijke reacties als huilen en trillen zien dat het behoorlijk pittig was voor mijn onderbewuste. Rob heeft dan ook heel rustig en gedoseerd gewerkt. Van te voor was al door mij aangegeven dat ik graag rustig de tijd wou nemen voor het proces en niet verwachte in 1 sessie van mijn jarenlange en zeer uitgebreide problematiek af te zijn. Nu 6 dagen laten terugdenkt aan de sessie vind ik het nog steeds surrealistisch dat ik zo veel waterlanders liet vloeien maar totaal geen verdriet of onbehagen voelde. Geen oordeel geen analyseren. Nee gewoon zijn en laten gebeuren. Alleen dit feit helpt me dagelijks. Zins de hypnose ben ik rustiger. Mijn hoofd is rustiger. Ik kan nu beter de negatieve spiraal die ik altijd volgde met mijn gedachten doorbreken. Hoewel het moeilijk is precies de vinger te leggen op wat er nu precies verandert is omdat dit proces in mijn onderbewuste plaatsvond merk ik wel dat er iets verandert is. Ik lach meer, ik stress minder en ben ook wat aardiger voor mijzelf. Dit is ook de feedback die ik uit mijn omgeving ontvang. Al met al heb ik het als zeer positief en professioneel ervaren en wil ik Rob voor zijn tijd en geduld bedanken. Ik verheug mij op onze volgende sessie december en ik hoop dat we er in de tussentijd nog een in zijn drukke schema gepland krijgen. Mijn tip voor mensen die hypnose overwegen is laat je verwachtingen los en geef je over. Ik ben eerder gehypnotiseerd jaren geleden en mijn ervaring met Rob laat zien dat er een zeer duidelijk niveau verschil is in hypnotiseurs die zeker ten voordelen van Rob spreekt. Zijn zelfverzekerdheid over zijn kunde was in onze interactie m.i. Compleet terecht. Duidelijk is dat Rob in 1 sessie meer in beweging heeft gekregen in mijn denken als 14 jaar reguliere therapie. Hoewel ik mijn vorige ‘ hypnotiseur’ als positief ervaarde en die sessie acute rust gaf in een tijd dat ik dat zeer hard nodig had was dat effect maar kort. Enige dagen /48 hr. Daarom wilde ik met mijn recensie wachten tot er een weekje was verstreken. Zo als Rob al aangaf zou ik een proces bemerken in mezelf en zou dit in de dagen tot weken die gingen volgen aanzet geven tot veranderingen. Dit bemerk ik zeker. Het is allemaal nieuw en spannend en met mijn achtergrond wil ik niet te veel analyseren of fixeren. Dus i go whit the flow. Dit is zo een contradictie met hoe ik me al jaren opstel en je moet me kennen om te weten dat mevrouw controle freak die zegt/schrijft i go whit the flow op zich al een wonder is. Ik zal proberen om ook na mijn volgende sessie/sessies een eerlijk review te geven van mijn persoonlijke indruk. Uiteraard is het altijd een geïndividualiseerde interactie maar mij stemt het hoopvol en heeft het verandering in gang gezet

 • José

  30 Jul 2021

  Ik ben behandeld door Rob voor misofonie en de klachten zijn aanzienlijk minder. Daar ben ik erg blij mee!

 • Anneke

  17 Apr 2021

  Enkele weken geleden bij Rob geweest. Daarin baat gehad bij de hypnotherapie sessie. Inlezen op wat hypnotherapie inhoud en daarop je verachtingen aanpassen voor de sessie heeft het voor mij tot een positieve ervaring gezorgd. Ik mag mezelf nu 5 weken een niet roker noemen.

 • Marc

  31 Mar 2021

  Een tijd terug bij Rob geweest 1 behandeling gehad en ben nu 12 kg kwijt, bedankt Rob

 • S.

  16 Mar 2021

  Mijn eerste ervaring met hypnose, best wel zenuwachtig toen ik daar zat te wachten. Maar dat bleek niet nodig. Rob legt alles goed uit en neemt de tijd voor je. Samen onderzoek je wat de problemen zijn, waar ze vandaag komen, en hoe ze aangepakt kunnen worden. De hypnose zelf is een hele aparte ervaring. Je hoort alles en bent volledig in controle over wat er gebeurt. Dit wordt ook allemaal heel uitgebreid uitgelegd door Rob voor je de uiteindelijke hypnose ondergaat. Na een paar diepe ademhalingen volgt een reis door mijn onderbewustzijn, het confronteren van oude problemen waar ik bleef aan vast houden, vernietigen van die problemen en het omhelzen van de rust, kom ik uit de hypnose. Een beetje gedesoriënteerd, euforisch en totaal verrast, met een glimlach die niet lijkt weg te gaan en helemaal onder de indruk van deze geweldige ervaring. En het resultaat? Geweldig! Hemelsbreed verschil, beter dan ik kunnen hopen had, en dat na slechts 1 sessie. Ik kan het werkelijk iedereen aanraden, niet twijfelen, gewoon doen!

 • Petra

  11 Mar 2021

  Ik zou nog even laten horen hoe de hypnose behandeling is ingewerkt op me. Er is een hele transformatie proces gaande, sinds ik bij je ben geweest. De afgelopen weken heb ik voor het eerst stappen gezet, na jaren in een sociaal- isolement te hebben geleefd. Ik durf me weer meer open te stellen voor sociale contacten. Ben dan ook weer samen geweest met vrienden. Het voelt alsof ik weer een stukje vrijheid heb terug gekregen. Ik merk dat de behandeling nog steeds op mij inwerkt. Ik zou straks weer heel graag bij je terug willen komen voor een vervolg afspraak. De fonofobie- klachten die zijn nog wel heftig aanwezig. Daar merk ik nog niet helemaal een verschil of verandering in. Alles stap voor stap en wellicht zal ik hier nog niet zover in zijn, om deze verandering in mijn onderbewustzijn aan te brengen. Het zal meer tijd nodig hebben. En wie weet wat er nog meer in mezelf veranderd gezien de behandeling nog steeds op mij doorwerkt. Wanneer ik opmerk dat de behandeling langzaam begint uit te werken, dan zal ik een vervolg afspraak met je maken. Nogmaals veel dank. Je hoort van mij. Fijne dag. Groetjes, Petra

 • J.

  10 Mar 2021

  Hoi Rob, Hoe is het? Hier gaat alles prima. Sinds mijn laatste hypnose sessie heb ik geen drugs meer gebruikt. De laatste keer was 2 weken voor mijn sessie, over 3 weken ben ik 2 maanden clean. En het bevalt me prima. Ik ben vol op aan het sporten en aan het wandelen. Mijn weekenden deel ik me nu zo in dat ik vroeg in de middag ga wandelen en 's avonds werk ik mijn trainingschema af. Ik kan me niet meer voorstellen hoe het is om snachts wakker te liggen,omdat ik niet in slaap kan vallen door de coke. Ik ben nu ook vaak het programma verslaafd aan het terug kijken. En daar schrik ik toch wel van en besef me dan ook dat ik dat niet wil. Dat met dat coke dezelfde invloed op mij heeft als vis heeft geholpen. Steeds als ik er aan denk, heb ik het gevoel als of ik moet overgeven. Hartstikke bedankt en tot snel. Groetjes J.

 • Heidi

  8 Mar 2021

  Ik ben hier heel hoopvol en goedgelovig naar toe gegaan, Rob schriijft immers op zijn site dat hij tot de top behoort en in principe dat er maar weinig zo goed zijn als hij. Dus dan mag je als klant iets verwachten en dat haalde mij over om voor hem te kiezen. Maar toch heeft de hypnose echt 0 invloed op mijn onderbewustzijn gehad. Wat natuurlijk wel de insteek was. Zeer jammer en ook vreemd, ik heb me er voor opengesteld en aan mij kan het qua 'inzet' niet gelegen hebben. Dikke pech? Ik ben de enige of 1 van de zeer weinigen waarbij het niet is gelukt ? Ik vraag mij dit af. Uiteraard heb ik dit eerst naar Rob geuit maar daar kwam geen door mij gewenste oplossing uit naar voren. Ik heb hem ook gevraagd of ik een eerlijke review mocht plaatsen en hij vond dat goed. Maar ik vind echt: claim je tot de top te behoren en ben je zo vol vertrouwen over je werkwiize hanteer dan bijv. een no cure no pay methode voor die 'enkeling' waarbij het "mogelijk niet zou lukken''. Want eerlijk gezegd voel ik me bedrogen.

 • Rob Kuijpers

  8 Mar 2021

  Beste Heidi, Het spijt ons ontzettend dat de resultaten van de hypnose-sessie niet aan jouw verwachtingen voldoen. Mocht je toch nog besluiten van ons aanbod gebruik te willen maken willen maken dan horen we het alsnog heel graag en wensen je verder heel veel succes met jouw zoektocht naar een methode die beter bij je past. Groetjes Team Hypnosepraktijk Nederland

 • Susan

  24 Feb 2021

  Nadat onze dochter (12 jaar) helemaal binnenste buiten was gekeerd in het ziekenhuis en geen aanwijsbare oorzaak konden vinden van haar buikpijn, zijn we met haar naar Rob gegaan. Na de sessie was 2 uur later haar buikpijn volledig verdwenen. Fijn dat onze dochter weer alles kan doen wat ze wilt ipv hele dag met veel pijn in bed te liggen. Rob hebben wij als een zeer fijn en bekwaambare man mogen ervaren als hypnotherapeut. Onze dochter heeft de sessie als heel fijn ervaren en is dankbaar dat ze verlost is van haar buikpijn. Binnenkort wil ik zelf ook gaan voor een andere reden.

 • Johan

  21 Nov 2020

  Bij Rob geweest ivm misofonie klachten. Vreemde gewaarwording dat ik de geluiden nog steeds duidelijk waarneem maar mijn negatieve interne reactie daarop een stuk minder of zelfs helemaal verdwenen is. Ik ben blij met het resultaat en hoop dat het zo blijft. Zo niet, dan weet ik nu de weg

 • Susan

  30 Oct 2020

  Onze dochter (12 jaar) kreeg plotseling buikpijn midden in de zomervakantie. Ze heeft ruim 8 weken met buikpijn rond gelopen en ook helemaal binnenstebuiten gekeerd in het ziekenhuis, maar zonder aanwijsbare oorzaak. Na 1 behandeling bij Rob was ze na een paar uur haar buikpijn kwijt. Nu is ze inmiddels weer 4 weken buikpijnvrij en heeft ze haar actieve en sportieve leven weer opgepakt. Dank je Rob!

 • A Simons giesen

  26 Aug 2020

  Ben bij Rob geweest voor stoppen met roken de behandeling heeft goed effect gehad niet meer gerookt aanrader

 • Anoniem

  5 Jul 2020

  Ik heb last van hooikoorts en ben hiervoor bij Wendy geweest. Het was een hele mooie ervaring zoals vele voorgangers ook al geschreven hebben en ik ben werkelijk verlost van de hooikoorts. Ik voel me geweldig, heb energie voor 10 en heb voor het eerst in mijn leven buiten gepicknickt. Ik kan dit iedereen aanraden. Wendy bedankt voor het veranderen van mijn leven!

 • Peter

  16 Dec 2019

  Ik ben het helemaal niet eens met de voorgaande post van Patricia. Ik ben namelijk een half jaar geleden bij zowel Rob alsook Wendy geweest voor mijn emetofobie en ze gaven beide vooraf zeer duidelijk aan dat het kon zijn dat ik meerdere sessies nodig zou kunnen hebben, dat het alleen minder wordt of dat het zelfs niet zou kunnen helpen. Maar ik ging erin met baat het niet dan schaad het niet en ik ben er nu van verlost. Vind het weliswaar spannend als iemand moet overgeven maar de angst is weg. In totaal ben ik 2x bij Rob geweest en 1x bij Wendy. De druppels waar zij het over heeft heb ik ook genomen en nu niet meer nodig. Ik kon er zo mee stoppen dus zijn ze totaal niet verslavend. Dus ik kan iedereen aanraden om het te proberen. Groet en suc6 met jullie mooie praktijk!! Peter de V.

 • Rob

  9 Dec 2019

  Hallo Patricia, Bedankt voor jouw open en eerlijk bericht op de website. Jammer dat dit negatief is, maar het meest erge vind ik nog dat het voor jou niet gewerkt heeft zoals je gehoopt had. Echter ik geef altijd aan dat het niet bij iedereen in 1 sessie lukt en dat sommige cliënten meerdere sessies nodig hebben. Maar ook dat het zelfs kan zijn dat hypnose niet werkt. Ik weet zeker dit bij jou ook zo gedaan te hebben. Het kan natuurlijk zijn, omdat je zoveel informatie krijgt tijdens het intake, dat je dit verkeerd geïnterpreteerd hebt. Ik had je reeds een vervolg aangeboden tegen een gereduceerde prijs en vind het jammer dat je daar geen gebruik van wilt maken. Voor wat betreft de druppels deze zijn normaal gesproken absoluut niet verslavend. Het was geen verplichting deze te nemen, maar alleen maar een advies omdat heel veel van onze cliënten hier baat bij hebben. Mochten we in de toekomst toch nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Groetjes Rob en Wendy Team Hypnosepraktijk Nederland

 • Patricia

  6 Dec 2019

  Mijn ervaring met Rob was prettig , vriendelijke man. Alleen de behandeling doet niets , ik vind dat je misleid wordt alsof hypnose de oplossing is en dat na 1 behandeling. Dit is niet zo er is veel meer voor nodig. Ook worden er druppels geadviseerd en deze werken verslavend ook al wordt gezegd van niet. Ik wil niet meer zonder , ben bang dat ik zonder niet aan kan. Dan ben je in mijn ogen verslaafd eraan. Lang getwijfeld om dit te plaatsten omdat ik niemand in kwaad daglicht wil zetten , maar hoeveel certificaten iemand ook heeft dit zegt niks over de behandeling. Ik vind 125€ erg veel geld als het helemaal geen resultaat oplevert. En tuurlijk is dit mijn persoonlijke ervaring maar ik wilde dit wel delen. Mvg Patricia

 • Siva

  29 Jul 2019

  Beste Rob, 5 juli heb ik voor de derde keer je hulp ingeroepen, deze keer om af te vallen. Na duidelijk te stellen wat het probleem is, en te bespreken wat daar aan te doen, wederom een aangename diepe hypnose gehad en vol goede moed naar huis gegaan. Het meer eten (ja raar he, meer eten om af te vallen) lukt nu veel makkelijker, ik neem zonder er bij na te denken tussendoor een cracker of een stuk fruit. Ik merk dat er ook al een paar kilootjes weg zijn! Maar wat me nog het meeste opvalt en verbaast is het feit dat ik sinds de hypnose geen kou meer heb gehad. Ik heb het altijd aangenaam warm, na het eten warmer dan gedurende de dag, maar oh wat voelt het fijn om gewoon in een tshirt rond te kunnen lopen en geen kou te hebben! Die verbranding is echt terug aan het doen wat ie hoort te doen, en dat voelt goed! Wederom enorm bedankt voor alle hulp, ik weet dat mijn streefgewicht nu echt mogelijk is en dat ik er ga geraken!

 • Mike

  8 Jun 2019

  Hoi! Afgelopen zaterdag (29 september) sport hypnose ondergaan bij Wendy. Mijn ervaring was dan ook zeer positief. De beweging waarvoor ik deze hypnose heb laten toepassen heb ik momenteel ''onder de knie''. Voor de gene die twijfelen , ik adviseer jullie om meer informatie over hypnose op te vragen. Omdat hypnose vaak een verkeerd beeld heeft in mijn ogen. Voor de gene die benieuwd zijn of vragen hebben over mijn ervaringen betreft hypnose bij Wendy mogen mij een mail sturen. Groetjes, Mike

 • Barry

  7 Jun 2019

  Ik heb een zoon van 17 met Autisme met een naaldenfobie. Als hij al aan een naald denkt of ziet, begint hij al te trillen en trekt hij wit weg. Nu moet hij binnenkort geopereerd worden waar hij zichzelf zo'n 6 weken moet injecteren. Een groot probleem dus. Zo'n 3 weken geleden heeft hij een hypnose sessie gehad van Rob. Zelf stond ik er een beetje sceptisch tegenover, maar niet geschoten is altijd mis, dacht ik maar. Maar ongelooflijk, 's avonds kon hij al een naald vasthouden (wilde hij zelf), maar gisteren was echt zijn vuurdoop. Voor zijn operatie moest er bloed afgenomen worden. De bedoeling was om dit samen met een lachgas indicatie te doen. Zelf gaf hij aan dit zonder te willen doen met als resultaat dat het binnen 2 minuten gedaan was (deed iedereen het maar zo goed zei de verpleegkundige nog). Rob, hartstikke bedankt!!! Hier zitten een paar trotse ouders. Gr. Barry & Daan

 • Démi Jans

  31 May 2019

  Ik ben vrijdag 24 mei voor de eerste keer onder hypnose geweest en dat voor het afvallen en het kunnen verdragen van voedsel voordat ik daar kwam kon ik maar amper dingen eten zonder enorme buikpijn te krijgen, ook kon ik niet afvallen en terwijl ik amper at kwam ik maar bij. Na de behandeling bij rob voelde ik me heel blij en vrolijk en diezelfde avond ben ik nog naar een feest gegaan en heb ik de hapjes gewoon genomen en ik had nergens last van. Ook was ik voorheen altijd opgezwollen en zat ik vol met vocht, de dag erna merkte ik meteen verschil mijn onder kin was weg en mijn maag was niet meer uitgezet het klinkt misschien gek om te bedenken dat het na 1 dag al verandering brengt maar het kan echt!! Ik ben misschien in 1 week maar 2 kilo afgevallen maar de vooruitgang is duidelijk te zien ik ben niet meer opgezwollen ik heb geen pijn meer waardoor ik direct een ander mens ben geworden en ik zie zo veel vooruitgang in de spiegel en dat geeft een heel fijn gevoel😁 hypnose therapie voor pds is een echte aanrader en ook voor mensen die niet kunnen afvallen 😁

 • Yusef El Filali

  20 Feb 2019

  Ik was op zaterdag 9 februari bij Rob in Venlo voor een sessie. Zelf heb ik een achtergrond in coaching en psychotherapie, en ik werk heel veel met overtuigingen, het bewust worden hiervan en vervolgens het loslaten hiervan. Toen kwam hypnose op mijn pad, en ik kreeg het idee om via hypnose bepaalde overtuigingen te helen en te verwijderen, om vervolgens te implementeren wat ik wel wil en wat goed voor me werkt. Vervolgens kwam ik bij Rob uit als hypnotiseur, ik legde mijn verhaal voor en hij was enthousiast en vertelde mij dat dit kon. Tijdens de sessie hebben we gewerkt aan overtuigingen zoals 'ik ben niet goed genoeg,' 'ik ben niks waard,' 'ik ben niet geliefd, ik ben arm.' Allemaal overtuigingen die ik tijdens mijn zelf onderzoek te weten ben gekomen over mezelf. Tijdens de sessie heeft Rob mij begeleid in het loslaten van bepaalde stukken uit me verleden, waar deze overtuigingen uit voortkwamen, en heeft dit omgedraaid naar het positieve. Op het moment dat ik bij kwam uit de hypnose barstte ik in tranen uit, ik wist dat het erop zat, en dat mijn nieuwe leven was begonnen. Ik voelde me zo anders meteen, zo fris en nieuw, en zo voel ik me nog steeds. Ik voel me waardig, geliefd en goed in wat ik doe. Rob ik ben je dankbaar, je doet geweldig werk!

 • Erna Broersma

  13 Feb 2019

  Vier weken geleden heb ik een behandeling ondergaan bij Rob. Ondanks dat ik van nature sceptisch ben moet ik toegeven dat er wel degelijk dingen veranderd zijn na deze behandeling. Ik heb sindsdien een andere mindset en waar ik normaliter voor de bijl ging (chips, chocolade, de bekende lekkernijen en te grote porties eten) merk ik dat ik vrijwel moeiteloos op een gezondere levensstijl ben overgestapt. Ik heb geen behoefte meer aan die snack tussendoor of nog iets lekkers in de avonduren. Ik ben erg blij met deze verandering en ik ben ervan overtuigd dat ik dit te danken heb aan de behandeling. Rob, hartelijk bedankt!

 • Mariet

  29 Nov 2018

  Op 1 november ben ik naar Rob geweest in Geleen. Omdat ik al een hele tijd naar een diëtiste ging en het maar niet wilde lukken met afvallen, stelde zij voor om eens een hypnose sessie te doen bij Rob. Nu ben ik een heel nuchter type, ik geloofde er helemaal niet in, maar wilde het toch een kans geven. Ik vertelde ook meteen tegen Rob dat ik er erg sceptisch tegenover stond, maar hij stelde me gerust en zei dat ik er ook helemaal niet in hoefde te geloven. Nadat ik had uitgelegd waarvoor ik kwam, werd me heel goed uitgelegd hoe een en ander in zijn werk ging. En dat klopte ook helemaal, tijdens de hypnose kreeg ik alles wat Rob zei, gewoon duidelijk mee, ik kan het ook allemaal navertellen. Eerlijk gezegd dacht ik, toen ik naar buiten ging, nog steeds dat het niet zou gaan werken. Maar, hoe het kan snap ik echt niet, maar ineens lukt het afvallen wel! Ik ben vanaf 1 november, dus vandaag precies 4 weken geleden, 5 kilo afgevallen, en ik kan de chocolade gewoon laten liggen in de kast. En dat was echt mijn grootste valkuil.. Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar ik hoop van harte dat ik mijn streefgewicht ga halen en eigenlijk heb ik daar nu voor het eerst wel vertrouwen in! Groetjes, Mariet

 • Gé

  22 Oct 2018

  Beste Wendy, Ik heb op 11 september een hypnotherapie sessie gehad om mijn zelfvertrouwen en faalangst aan te pakken. Ik heb deze sessie erg prettig gevonden en wil na enkele weken graag mijn terugkoppeling geven. Het lijkt erop dat mijn zelfvertrouwen beter is geworden. Ik kom voor mezelf op, spreek uit wat ik denk en ben veel minder bezig met hoe ik zal overkomen en wat mensen van me denken. Afgelopen week heb ik op een congres voor 200 personen een presentatie gegeven. Iets waar ik normaal gesproken flink tegenop zag, zenuwachtig voor was, en weken voor deed oefenen. De presentatie ging prima. Ik heb slechts een paar keer de presentatie vluchtig doorgelezen en ik had geen enkele zenuwen. Ongelofelijk. Ik voelde me echt verlost van mijn angst en stond zelfverzekerd op het podium. Ik hoop dat dit gevoel en mijn zelfvertrouwen in de toekomt blijft en wil jullie hartelijk danken voor de hulp. Met vriendelijke groet, Gé

 • Natalie

  19 Oct 2018

  Soww... Waar zal ik beginnen... En hoe moet ik beginnen... Anderhalve maand geleden leerde ik Rob kennen... Ik was op zoek naar mogelijkheden voor mijn "genezing"... Via google kom je allerlei hypnotiseuren tegen... Maaaaar... Er kan er maar 1 de (goeie en/of) gelukkige zijn!!!! En dat klopt ook helemaal achteraf gezien.. Zo kwam ik terecht bij Rob... Nou.... Er waren verbluffende resultaten...!!! Ik wil via mijn bericht een boodschap door geven... Dit is zeker geen reclame!! Ik ben vol ongeloof eigenlijk... Waarom wist ik dit niet eerder?? Waarom heb ik mezelf zolang gekweld met bepaalde gewoontes en/of dingen? Ik begrijp het niet... Instanties en allerlei andere goed bedoelende psychiaters etc, hebben mij nooit kunnen helpen... En nu....? Ik ben genezen.... Door een ander onderbewustzijn... Andere denkwijze.. Bewustwording... Kort samengevat... Ik ben (of heb) ineens bewust een eigen geweten.. Ik merk dat ik niet uitgepraat raak..(uitgetypt in dit geval:)) Ik ben een vrouw van 37 en niemand had mij tot mijn bezoek aan Rob kunnen helpen met mijn probleem.. Waarom kreeg ik niet de gepaste hulp? Ik zal een schets maken van mijzelf... Ik ben een vrouw van 37 jaar... Ik heb ontzettend veel meegemaakt.. Ik vermoed dat mijn vreetbuien afkomstig zijn van een traumatisch verleden.. Ik kwam maar niet van mijn eetbuien af.. Seconde in en seconde uit... Op elk moment moest ik eten... En aangezien ik geen overgewicht had... Wou niemand me helpen... Ik MOEST overgewicht hebben... De reden dat ik bij Rob aanklopte nu, is omdat het heftiger werd... In een half jaar tijd ben ik 10 kilo aangekomen nu Voor (andere) hulp moest ik offf anorexia,obesitas of boulumia of zoiets dergelijks hebben!! Dat was hartverscheurend voor mij... Er was geen hoop meer voor mi, gevoelsmatig... Ik was altijd moe van dat gevreet... Ik voelde me zooo ellendig... Ik kotste het eten niet uit want daar was ik te nuchter voor.. En dan die rotte tanden krijgen,nee... Ik wou ook geen 50 wegen... Ook dat uithongeren werkte niet... Ik moest en zou gewoon eten... Waarom is het geen probleem als je niks merkt qua gewichtstoename of afname? Dat maakte mij zo verdrietig... Ik had geen aanleg om aan te komen... Maar toch voelde ik me zooo ellendig.. Die eetverslaving.. Ik laxeerde trouwens wel weer... Maar bleef (vr)eten... En toen kwam ik bij Rob.. En hoe of wat... Geen idee... Maar ik heb sinds zijn behandeling totaaaal geen eetbuien meer... Ik heb zeker nog wel n keer n vreetbui gehad, maar dat is dan 1x in de 2 weken geweest ofzo.. En dan nog had ik geen vreetbui als vantevoren. Ik at dan bijv een 1 derde zak chips leeg ipv een hele of een paar zakken!!!!! Ik raad dit iedereen aan....!!!

 • P.

  11 Oct 2018

  Afgelopen week bij Wendy een sessie gehad voor mijn rijexamen en vandaag ben ik geslaagd. Het was een geweldige ervaring en ik kan het iedereen aanraden. Super bedankt Wendy. Binnenkort kom ik terug om te gaan stoppen met roken. Lieve groet en tot de volgende keer!

 • Renata

  2 Oct 2018

  21 september bij Rob geweest ivm stoppen met roken. Hypnose goed gegaan. Helaas zondag de mist in gegaan even .Maar heb weer draad opgepakt.

 • Jitske

  1 Oct 2018

  Eind juni bij Rob geweest voor een lang bestaand probleem. Fijn om te merken dat tegelijkertijd oud zeer, waarvan ik mij niet eens bewust was;), wordt aangepakt en met deze hulp heb kunnen loslaten. Opmerkelijk hoe ik sindsdien anders in het leven sta en als bijkomend voordeel mijn snoepbehoefte veel meer onder controle heb!

 • Jeanien

  21 Aug 2018

  Rob weet op tactvolle en slimme wijze meerdere problemen in 1 hypnose sessie samen te voegen. Ik ben dan ook boven verwachting goed geholpen. Nogmaals bedankt!

 • Ilse

  8 Jun 2018

  Ben op 8 mei onder hypnose gegaan om te stoppen met roken. Doodsbang dat ook dit niet zou helpen. Was er van overtuigd dat ik op de terugweg in de auto een sigaret op zou steken en er maar in moest berusten dat ik gewoon rook. Hoe anders was het!! Heb geen sigaret meer aangeraakt! Kan gewoon naast rokende mensen staan zonder dat het nog iets in mij oproept, Ben al 4 weken vrolijk, dankbaar en blij dat het me gelukt is. Ook in de situaties waarin ik vroeger weer een sigaret op stak (met een drankje erbij of als er iets gebeurde wat ik niet fijn vond) grijp ik niet meer naar de sigaretten. Het hoort niet meer bij mij, zit niet meer in mijn systeem. Rob, dankjewel!

 • Manon

  9 Apr 2018

  Ik ben een tijdje geleden sceptisch naar binnen gelopen. Was zenuwachtig en na het kennismakingsgesprek goed op mijn gemak gesteld. De dingen die ik wilde veranderen zijn verandert. Heb ze niet meer of in veel mindere mate zoals faalangst. Ik zou dit iedereen willen aanraden die al meerdere dingen hebben geprobeerd, niet gelukkig waren maar niet wisten waarom niet. Dankjewel in elk geval!

 • Desy engelen

  8 Apr 2018

  Hoi Rob, Woensdag 21 februari had ik een afspraak met jou om te stoppen met roken en heb je me onder hypnose gebracht. Had echt geen flauw idee van wat me te wachten stond en of het wel werkte.. was ook wat zenuwachtig. Na een goeie uitleg wat je ging doen en een goed gesprek heb je me onder hypnose gebracht. Toen ik daarna weer buiten stond heb ik geen sigaret meer aangeraakt en totaal geen behoefte meer gehad had in het begin dacht ik er wel eens aan maar dat werd steeds minder en de behoefte is nooit meer geweest. Danke Rob. Gr. Desy .

 • Maddy

  19 Mar 2018

  Beste Rob, Nadat ik de sessie heb gevolgd, is mijn hoofd heel leeg. Het is heerlijk om minder druk in mijn hoofd te hebben. Een stuk onrust is weg, ik heb heel veel verdriet achtergelaten. Het is niet meer nodig om zoveel leed te hebben. Het heeft geen zin om negatieve gedachten te hebben. En ik kijk nu weer naar de toekomst: leuke dingen doen en te genieten. Dan komt mijn zelfvertrouwen en enthousiasme weer terug. Het ervaren van het alleen zijn kan ik nu beter een plaats geven. Ik ben zelfs aan het neuriën en aan het zingen…… Bedankt Rob!

 • Sonja

  18 Jan 2018

  Vervolg... In april ben ik bij Rob geweest ivm overgewicht. Na een fijne sessie (zie eerder bericht) goed op weg. Inmiddels is er 25 kg af en voel ik me zoveel beter dan ik ooit had durven dromen. Nogmaals dank!

 • Rachel

  9 Jan 2018

  Hoi Rob, Eind december ben ik bij jou geweest ivm een hele lijst aan voedselallergieen. Ik heb bij jou 1 behandeling gehad en ben vrijwel direct daarna gestart met het uitproberen van voedingsmiddelen. Tot nog toe met geweldig resultaat. Ben nu meerdere dingen aan het combineren , maar heb nog niet alles uitgetest. Ik krijg het niet meer benauwd en heb minder buikklachten. Dus een super resultaat. Bedankt !

 • NN

  21 Nov 2017

  Hallo Rob, ik ben 5 weken geleden bij je geweest ivm overgewicht en slecht slapen, bij deze even een update... Inmiddels ben ik zónder problemen, honger of mijn boulimia stoornis al 3,5 kg afgevallen, ik voel een stuk fitter en kleding past weer heerlijk zoals het hoort, nog 3,5 te gaan en ook dat gaat me lukken! Slapen gaat ook bij tijd en wijle beter, echter daar moet ik zelf meer aan werken. Af en toe slaap ik zelfs een lange nacht helemaal door, dat was jaaaaren geleden voor het laatst. Dankjewel voor het stukje bewustwording, ik kom beslist nog een keer op herhaling indien nodig. Groetjes en veel succes gewenst met je mooie praktijk, NN

 • KARIN

  16 Sep 2017

  Ik ben bij Rob onder hypnose geweest om mijn eetgedrag te corrigeren en meer discipline te krijgen. Vanaf de dag dat ik bij je ben geweest zit ik beter in mijn vel, heb ik geen (vr)eetbuien meer gehad, voel dat ik voldoende heb gegeten en kan ik eten laten staan. In het gesprek heb ik ook aangegeven dat ik vaak onrust ervaar. Mijn frustratie en stresgevoel is veranderd, ik kan deze gevoelens nu gewoon een plek geven en het houd me niet langer bezig. Hypnose....een echte aanrader. Bedankt Groet Karin

 • Loes

  14 Sep 2017

  Beetje zenuwachtig liep ik enkele weken geleden bij Rob naar binnen. Na een duidelijke uitleg over zijn aanpak en werkwijze ging ik niet meer zenuwachtig maar vol vertrouwen de stoel in. Na de behandeling voelde ik mij meteen anders! Positief en vol zelfvertrouwen! Inmiddels kan ik vol overtuiging zeggen dat het gewerkt heeft en ik enorm geholpen ben door Rob! En zoals meerdere voor mij al zeiden: had ik dit maar eerder gedaan! Kom zeker nog een keer terug! Dank Rob!

 • Miranda

  8 Sep 2017

  Ik ben een maand geleden voor een Hypnosebehandeling bij Rob geweest. Had erge last van paniekaanvallen ( vooral in de auto ) en was onzeker wat betreft een litteken in mijn gezicht. Hierdoor stond ik op het punt , na overleg met de huisarts, om aan antidepressiva te gaan beginnen. Dus Hypnosetherapie was mijn laatste redmiddel. Wat ik wou er alles aan doen om maar niet aan de medicijnen te moeten gaan. Het resultaat na 1 behandeling is ongelofelijk ....geen paniekaanvallen meer gehad!! Mijn onzekerheid over mezelf is ook stukken minder! Mijn omgeving merkten ook een groot verschil aan mij. Ben een stuk rustiger en vrolijker als voorheen. Ik ga binnenkort een nieuwe afspraak maken voor een ander probleem ( spierspanning nek en slaapproblemen) Ben er van overtuigt dat Rob deze ook kan wegnemen! Rob , echt super bedankt voor het tot nu toe behaalde resultaat!

 • Dominique

  29 Aug 2017

  Rob is een meester in het geven van inzicht in jezelf. Hij neemt blokkades van je bewuste 'mind' weg zodat jezelf de ruimte hebt om naar binnen te kijken en te voelen/ervaren/observeren. Juist het naar binnen kijken is essentieel om blokkades en/of oud zeer weg te nemen. Mijn ratio is lange tijd sterker geweest dan mijn gevoel. Het was een mooie ervaring om eens puur te voelen i.p.v. alles te rationaliseren. Rob stimuleert dit nog eens omdat hij luistert en niet oordeelt. Er is totaal geen sprake van het klassieke analyseren, classificeren en daarop een advies uitbrengen. Hij laat het proces over aan degene die ertoe doet en dat ben jezelf. Ik ben dan ook naar buiten gelopen met een advies aan mijzelf en van mijzelf. De hypnose faciliteert hierin door te werken in een heel belangrijk stukje van je brein. Dit onbewuste laagje is lastig te bereiken en te herprogrammeren, hypnose bied hierin een uitstekende uitkomst. Kortom, ik ben weer een stap verder in een mooi leerproces. Rob hartelijk dank en ik gun nog vele andere mensen deze bijzondere ervaring!

 • S.

  6 Aug 2017

  Beste Rob Het is nu iets meer dan een maand geleden dat ik bij je kwam om te stoppen met roken, mijn tweede ervaring met hypnose. Sinds die dag heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Toegegeven, het is geen wondermiddel (maar eigenlijk toch wel), de drang was op bepaalde momenten extreem aanwezig, en is er nu soms nog. Maar het bleef echter alleen bij een drang naar een sigaret en zette niet verder. Ik kan ook zonder problemen bij collega's in de buurt zijn terwijl ze roken, zonder dat ik er last van ondervind. Het roken zelf heb ik ook bewust vervangen voor HIIT, 5 dagen in de week. Mijn smaak is beter, ik ruik beter, ik kan zonder problemen 3 verdiepingen de trap oplopen... alleen maar goed nieuws dus!

 • Alice

  29 Jun 2017

  Via mijn dochter kom ik terecht bij Rob. Ik ben 78 jaar en heb steeds meer last van mijn gedachten. Ik heb het gevoel geen seconde rust in mijn hoofd te hebben. Zorgen maar ook terugblikken naar vroeger, houden me erg bezig. Na de afspraak met Rob krijg ik beduidend meer rust in mijn hoofd. Gedachten en zorgen zijn er nog wel, maar minder op de voorgrond. Ook slapen gaat veel beter. Ik ben blij dat mijn dochter me getipt heeft. Dankjewel Rob!

 • Laura

  30 May 2017

  Alweer een paar maand terug ben ik bij Rob geweest om van mijn misofonie af te komen. Ik heb erg veel verbetering gemerkt, zo zit ik nu zonder problemen in het openbaar vervoer en ga ik gezellig wat eten met vrienden zonder mij te irriteren. Er zijn nog enkele dingen die wel lastig zijn, hiervoor kom ik zeker nog eens terug om ook dit op te lossen. Ik ben dan ook ontzettend blij wat voor verandering het nu al voor mij teweeg heeft gebracht en zou het anderen zeker aanraden!

 • Corrie Knapen

  5 May 2017

  Zaterdag 22 April had ik een afspraak met Rob. Ik wou heel graag stoppen met roken, maar kreeg dat laatste stapje om de sigaret daadwerkelijk weg te laten maar niet voor mekaar. Rob zou me door middel van hypnose helpen om die laatste hindernis te nemen. Ik kreeg een uitgebreid intake gesprek waar precies verteld werd wat hypnose was en wat er ging gebeuren om van mijn rookverslaving af te komen. En werd op mijn gemak gesteld door Rob . De hypnose zelf heb ik als heel prettig ervaren . Ik heb sindsdien geen sigaret meer gerookt en ook geen behoefte meer aan gehad. De eerste 2 dagen heeft continue het woord sigaret door mijn hoofd gespookt maar ik had geen behoefte om te roken. Ik had geen slechte zin..onrustig gevoel..kortom ik had totaal geen afkick verschijnselen. Ik had alleen moeite met mijn handen die gewend waren om steeds naar de sigaretten te grijpen. Maar met de nodige afleiding ben ik daar ook goed doorheen gekomen. Ik ben dan ook heel blij dat ik vol trots kan zeggen "Ik ben NIET ROKER".

 • Sonja

  14 Apr 2017

  Ik kamp met een behoorlijk overgewicht. Gevolg: suikerziekte type 2 komt eraan als ik nu geen actie ga ondernemen. Ik weet wat mijn valkuil is. Naast het troost eten en belonend eten is dat mijn suikerverslaving. Als ik bij Rob binnenstap ben ik aardig op weg. Er zijn al wat kilootjes af maar ik loop steeds tegen mezelf aan: de drang naar suiker maakt me onrustig en als ik (omdat ik het immers verdiend heb) toch frisdrank drink, komt er een groot schuldgevoel. Na het bespreken van mijn isues gaat Rob aan de slag. Een bijzondere beleving; niks engs, volkomen relaxed en in een prettige sfeer. (Alleen voor de ervaring zou ik anderen al adviseren een afspraak te maken). In de auto op weg naar huis voel ik me top! Heerlijk geslapen en de dag erna betrap ik mezelf dat ik mijn oude denkpatroon (ik kom de keuken in en neem een slok frisdrank) kwijt ben. Er gaat een week voorbij. Ik loop niet tegen mezelf aan, kan zonder problemen nee zeggen tegen mezelf en lijk geen behoefte te hebben aan suiker rijke producten. Na een week ben ik 2 kg kwijt...... ik voel me top! Wordt vervolgd.... Rob bedankt!! Ik voel me letterlijk "een ander mens"

 • Trudi

  3 Mar 2017

  Hoi Rob Je hebt me voor m'n vliegangst behandeld. Ik voelde me niet meer panisch bij het vooruitzicht, alhoewel de angst weer even toenam voor vertrek. Daarna heb ik, alhoewel ik blij was er te zijn, toch kunnen ontspannen en rondgekeken en van t uitzicht genoten. De terugreis was door hectiek vooraf ietsje minder, maar toch ook stukken relaxter als voorheen. Nu ben ik alweer aan het bedenken waar ik heen wil, dus het gaat echt de goeie kant op..... Met dank Trudi

 • Marga

  6 Feb 2017

  Op 23-12-2016 ben ik bij Rob geweest voor een behandeling met als doel om af te vallen. Na een rustige kennismaking en zeer uitvoerige uitleg over wat er zou gaan gebeuren, is hij aan de slag gegaan. Het was een hele aparte ervaring, waarbij ik alles hoorde wat hij zei en waardoor ik zoiets had van is dit nu hypnose?? In de daaropvolgende weken bleek dat er inderdaad iets met me was gebeurd. De "bonus" behandeling werkte perfect. Tot mijn grote verbazing ben ik nu in staat om 1 koekje te nemen in plaats van de hele rol achter elkaar op te eten. En heb geen aandrang meer om tegen de avond te gaan snacken en stiekem steeds weer de kast in te duiken. Op dit moment ben ik 6 kilo afgevallen enkel en alleen door bewuster te gaan eten en het snoepen achterwege te laten. Het mooie er aan is dat dit gelukt is zonder stress en eigenlijk vanzelf is gegaan. Heel apart, en ik ben Rob uitermate dankbaar voor zijn hulp. Binnenkort zal ik dan ook nog eens terug gaan om nog een aantal dingen te laten "resetten" zoals hij het zo mooi noemt. Het is dan ook een van de beste ideeën die ik de laatste jaren heb gehad. Het voelt goed, het doet goed, een aanrader.!!!! Rob, dank je en tot ziens. Marga

 • B.

  1 Feb 2017

  Hoi Rob! Ik zou je nog laten weten hoe het met me ging na een aantal weken. De hypnose is inmiddels al bijna 7 weken geleden en het gaat nog steeds super goed met het niet roken! ​ Ik heb vanaf dag 1 geen enkele keer zin gehad in een sigaret. Wel vaak dat je denkt van nu even zitten voor een peuk maar dat is de gewoonte van meer dan 20 jaar roken die eruit moet slijten. ​ En ook dat is al veel minder aan het worden. ​ Ik kan ook heel goed tegen rokende mensen, doet me niks, ik denk alleen maar van poeh wat ben ik blij dat ik daar vanaf ben. ​ En elke dag op de weegschaal en nog steeds niks aangekomen. Ook erg belangrijk en ik denk dat dat komt omdat het stoppen nu niet frustrerend is maar meer een verlossing. Ik voel me ook echt verlost van de sigaretten en heb geen behoefte om er iets anders voor in de plaats te nemen zoals bijvoorbeeld eten. Nogmaals super bedankt dat je me van die vieze dure ongezonde verslaving af geholpen hebt! Groetjes, B.

 • NN

  21 Jan 2017

  Vorig jaar bij jou geweest met onze dochter. Zij zag er als een blok tegenop om te gaan studeren en dat kwam omdat ze presentaties voor grote groepen zou moeten gaan geven. Je hebt haar onder hypnose genomen en tevens nog een aantal zaken waar ze nog meer tegen aanliep ('schijt hebben aan') behandeld. De eerstvolgende presentatie die ze had ging van een leien dakje en laatst zei ze nog tegen me dat het ECHT geholpen heeft. Normaal had ze al dagen buikpijn voor wat komen ging, nu zonder klachten vooraf presenteren. We merken zeker een verandering bij haar. Ik was erbij toen ze in hypnose ging, erg bijzonder om te zien. Het is een zeer nuchtere meid waarvan ik dacht dat het zeker niet bij haar zou lukken. Je stelde haar zo op haar gemak dat het als 'vanzelf' ging. Nogmaals dank hiervoor. Erg mooi om die passie bij jou te zien en voelen.

 • Nanon

  24 Dec 2016

  Hallo Rob Het is bijna(maandag) 4 weken geleden dat ik bij je ben geweest.Je hebt alles goed uitgelegd en ik vond het een fijne ervaring! IK heb me vandaag voor het eerst gewogen en ben 3 kilo kwijt ...en ik hoopte 2 kilo..IK voel me heel fijn ..mijn lichaam geeft goed aan wanneer het tijd is voor een tussendoortje of wanneer ik genoeg gegeten heb...alles gaat automatisch en heb ook meer energie..wat snoepen betreft gaat ook heel goed ..kan goed nee zeggen en als ik iets neem is dat een klein beetje...Alleen meer bewegen is nog niet gelukt ivm met druk werkschema voor kerst..maar ook daar ben ik me bewust van en dat komt helemaal in orde...Heel erg bedankt ..ik hou je op de hoogte! Fijne feestdagen groetjes Nanon

 • Caroline

  12 Sep 2016

  Hallo Rob, op 7 juli ben ik samen met onze dochter bij jou geweest. Via Melanie kreeg ik info over jou en de geweldige resultaten die zij sinds haar bezoek aan jou geboekt had. Via jouw site geïnformeerd te zijn hebben we contact gemaakt. Dit verliep heel prettig. Je gaf ons duidelijk en helder uitleg over hoe de sessie zou verlopen. Tijdens de sessie van onze dochter mocht ik toezien, wat een geweldige ervaring was. Mijn eigen ervaring na mijn sessie toen we naar huis gingen was er een van: een grote last van mijn schouder af, ik voelde mij heel "licht" en gelukkig en blij van binnen. Ik zou nu op eigen kracht mijn vragen kunnen gaan oplossen en niet meer hoeven zoeken naar externe oplossingen. Slaaptabletje voor de nacht, dieet voor overgewicht, tabletje om rust te krijgen overdag. Ik liep mezelf letterlijk helemaal voorbij . Een van mijn doelen was om bewuster te kunnen leven. Ik kan nu zeggen na 2 maanden dat mij dit heel goed gelukt is. De eerste week begon ik bewust te eten. Niet meer voor de tv maar aan tafel met gezonde voeding. Behoefte aan zoet had ik overdag totaal niet meer alleen 's avonds even een heel klein zwak moment. Via het boek: Ki, kracht van binnenuit, ben ik nu veel rustiger geworden en bewuster van mijn leven om mij heen. Dit boek ben ik tegen gekomen in mijn leven omdat ik gevraagd had om bewust te mogen leven! De eerste 2 weken zijn bij mij ook heel veel emoties vrij gekomen die mij een helder en positief beeld hebben gegeven in mijn leven. Al met al is deze ervaring een groot geschenk geweest wat ik mijzelf heb gegeven. Na onze enthousiaste ervaring heeft mijn eigen moeder zelf ook contact gezocht bij jou met een geweldig resultaat voor haar. Ik ben heel dankbaar dat ik nu zelf de veranderingen in mijn leven mag toepassen en mijn eigen onderbewuste helpt mij daarbij. Een betere en gezondere hulp kun je niet hebben!!!! Een aanrader voor iedereen die zichzelf wil helpen!!! Lieve groet van Caroline

 • E.

  23 Jun 2016

  Hallo Rob, Precies 1 maand geleden was ik bij je om ondersteuning te krijgen bij het stoppen met roken. Op dit moment heb ik 475 sigaretten NIET gerookt en € 140,00 bespaard. Ik heb geen sigaret meer aangeraakt. ​ Was het wat ik ervan verwacht had? Nee. Ik had verwacht/ gehoopt dat ik een afkeer zou hebben van sigaretten. Dat was niet het geval. Ik had gehoopt dat ik het niet zo zeer zou missen. Helaas. Er zijn echt wel momenten (geweest en nog steeds) waarop ik het echt moeilijk heb. Laat ik overigens duidelijk zijn dat jij deze verwachtingen aan de voorkant al gemanaged hebt, maar desalniettemin was dit toch een beetje datgene waarop ik hoopte toen ik je mailde voor een afspraak. ​ Ik heb al meerdere stoppogingen gedaan. En deze keer was het echt wel anders. Ik heb geen slapeloze, zwetende nachten gekend. Ik heb geen totale onrust ervaren. Zelfs mijn gezin heeft ook in de eerste weken geen 'last' van me gehad (andere keren konden ze beter even niet in mijn buurt komen). ​ Je had het me gevraagd, maar vind het ook leuk om mijn ervaring met je te delen. Het was ondanks de ondersteuning een heftig maandje. Maar... Alle vertrouwen dat ik dit volhoud. Ik ben een niet roker en ik zal altijd een niet-roker blijven. Mede dankzij jou! Dankjewel! ​ Overigens worstel ik wel met mijn eetgedrag. ​Ik heb geen honger. Misschien zelfs niet eens écht trek. Maar de avonden (en moeilijke momenten) gaan echt niet goed. Ik (vr)eet te veel en de slechte dingen. Volgende week ga ik samen met mijn man 'op regime'. Misschien dat het samen wel lukt (overigens rookt hij nog steeds, maar neigt wel steeds meer naar stoppen). Mocht dit voor mij toch een worsteling blijven, dan kom ik graag nog een keer bij je langs om dit aan te pakken. ​ Groetjes, E.

 • Robert Blaak

  2 Jun 2016

  Ik ben ruim 4 weken terug bij Rob geweest voor een hypnose sessie omdat ik destijds al ongeveer 6 jaar last had van emetofobie. De behandeling op zich was heel ontspannend en daarna was ik meteen van mijn fobie af. Ik ben onderhand meerdere keren misselijk geweest en het maakte me vrij weinig uit. Ik kan nu ook weer normaal eten zonder uit te hoeven kijken dat ik niet misselijk word. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Rob, nogmaals bedankt, Robert Blaak uit Meppen

 • Cor

  9 May 2016

  Beste allemaal, Op 2 april ben ik bij Rob geweest voor mijn verslaving aan roken. Ik wilde graag stoppen met roken en had voor mijn gevoel nog wat hulp nodig. Via via kwam ik met Rob in aanraking en maakte ik dus voor 2 april een afspraak. Hoe of wat er precies gebeurd is weet ik niet maar tot op de dag van vandaag rook ik niet meer en ben ik ook van plan dit nooit meer te doen. Voor de extra hulp van Rob ben ik dus zeker dankbaar. Als iemand zelf echt wil stoppen is een behandeling van Rob een echte aanrader. Groet en bedankt, Cor

 • Sem

  19 Apr 2016

  Ik ben naar Rob toe gegaan om van mijn stotterprobleem af te komen. Ik ging er met een sceptisch beeld naar toe en dacht dat hypnose alleen op televisie voorkwam. Nog nooit had ik gedacht dat ik door therapeutische hypnose van mijn stotterprobleem af zou komen, maar het heeft toch geholpen. Het is nu ongeveer 3 á 4 weken geleden dat ik onder hypnose ben gegaan en vanaf het begin, tot op de dag van vandaag, stotter ik niet meer. Rob, heel erg bedankt. Nu kan ik weer 'normaal' praten zonder te stotteren!

 • R.

  11 Mar 2016

  Twee weken geleden ging ik naar Rob Kuijpers omdat ik ontzettend belemmerd werd op het werk. Ik had verschillende angsten ontwikkeld. Elke werkdag was ontzettend vermoeiend en steeds weer een uitdaging om hem fatsoenlijk door te komen. Na veel artikelen op internet te hebben gelezen, boeken te hebben besteld en verschillende keren naar de huisarts te zijn geweest, ben ik via via bij Rob Kuijpers terecht gekomen. Rob begint met een duidelijk verhaal waarin hij uitlegd wat hypnose is en hoe hij te werk gaat. Zit valt ook te lezen bij andere personen op deze pagina, dus ga ik het niet herhalen. De hypnose zelf was een fijne ervaring. Heel moeilijk om te verwoorden omdat je toch bij bewust zijn bent. Maar als Rob je vraagt om te knikken(antwoorden van 'ja') dan lijkt het vanzelf te gaan. Hij is echt met je onderbewuste bezig. Rob heeft me gevraagd om een berichtje achter te laten. Maar omdat ik zelf heel skeptisch was voordat ik Rob bezocht, heb ik aangegeven dat ik een tijdje zou wachten met mijn feedback/beoordeling. Nu twee weken later is mijn leven veranderd. Ik leef niet meer in angst, kan beter overwerk met mijn collega's en ben de positieveling zelve. De persoon die ik vroeger was is weer terug. Rob, jou wil ik ontzettend bedanken. Dit had ik niet verwacht. Het minste wat ik terug kan doen ik een ervaring op deze site voor je zetten. Bij deze, en wie weet zien we ons nog eens!

 • Melanie

  27 Jan 2016

  Hoi Rob Zoals eerder beloofd een reactie met het resultaat tot nu toe. Ik ben eind november 2015 bij jou geweest omdat ik wilde afvallen. In het verleden heb ik een behoorlijke eetstoornis gehad en durfde een regulier dieet daarom meer niet aan, bang weer terug te vallen. Ik heb na lang aarzelen een afspraak gemaakt. Ik was erg nerveus, maar dat bleek nergens voor nodig. De hypnose sessie heeft mij heel erg geraakt. Na de sessie was ik ook enkele dagen compleet ontregeld. Wel merkte ik dat ik makkelijker dingen kon laten staan. Cola (light) heb ik sindsdien niet meer gedronken, ik vind er niets meer aan! We zijn nu 2 maanden verder, al lijkt het veel langer geleden, en ik ben op dit moment 7 kg kwijt. Ik ben er nog lang niet, maar het gaat voor het eerst sinds heel veel jaren de goede kant op. Geen eetstoornis, maar wel gewicht verliezen. Ik had mezelf beloofd dat als hypnose helpt, ik me er verder in ga verdiepen. Van te voren had ik bedacht dat als ik 5kg kwijt zou zijn rond mijn verjaardag ik de opleiding tot hypnotherapeut ga volgen. Streven gehaald en ingeschreven voor de opleiding in maart! Rob, bedankt tot nu toe. Ik zal wellicht je raad en adviezen in de toekomst nog wel nodig hebben..... Nieuwe weg nieuwe mogelijkheden!

 • Inge

  21 Jan 2016

  Na een tip van een goede bekende terecht gekomen bij Rob met buikklachten die komen en gaan. Letterlijk een grote druk op mijn buik die na een sessie bij Rob is afgenomen. Het letterlijk vasthouden van zaken uit het verleden die ik nu vasthield in mijn buik veroorzaakte deze druk en zijn tijdens mijn sessie als oorzaak naar boven gekomen. Nu bijna een week later is deze druk veel minder en heb ik geen pijn meer in de buik. Omdat ik vaker een grote druk op mijn blaas had moest ik veel plassen en dat is nu ook veel minder. Wat een opluchting! Ik ben dus heel tevreden en ben blij dat ik bij Rob terecht ben gekomen.

 • Melanie

  1 Dec 2015

  Hoi Rob Hypnose was een bijzondere ervaring. Ik was van te voren gespannen, maar dat bleek nergens voor nodig. Ik wacht even het nieuwe jaar af om te kijken wat hypnose voor me gedaan heeft. Wellicht dat het dan tijd wordt ook de andere issues op te ruimen.

 • Judith

  10 Nov 2015

  Hoi Rob, We willen je graag bedanken voor de sessies die mij en mn kinderen heel erg goed hebben gedaan afgelopen zomer. Het heeft even tijd nodig om wat er in de sessie gebeurt ook te kunnen plaatsen en verwerken, maar nu bijna 5 maanden later zijn er verschillende dingen veranderd. Mijn dochter zat over haar hele lijf vol met eczeem toen ze bij jou een sessie deed. Inmiddels is haar huid heel goed hersteld en n stuk zachter geworden. De oneindige jeuk is stukken minder en de plekken eczeem die ze nu nog over heeft zijn nog op 1 hand te tellen. Ook mijn zoon is steeds meer zijn weg aan t vinden hoe hij om kan gaan met overprikkeling. Op school een stuk rustiger geworden en zijn interessegebied is meer opengegaan waardoor hij veel meer dingen ook écht leuk is gaan vinden en veel minder snel gefrustreerd raakt dan vóór de sessie. En bij mezelf is er heel veel uit t verleden opgeruimd inmiddels zowel fysiek als mentaal. Doordat er ruimte komt na innerlijke opruiming hebben er zich verschillende nieuwe dingen aangediend de laatste maanden. Zoals bijv. verandering van werksituatie, verandering in relatie, verandering in vriendschappen/contacten en ontdekken van nieuwe dingen die ik leuk vindt om te doen zoals hobby of opleiding. Helemaal super, bedankt!

 • Vera

  9 Nov 2015

  Zoals afgesproken wil ik je vertellen wat de behandeling met mij heeft gedaan. Ik vond het een heel bijzondere ervaring wat daar met mij is gebeurd. Je vroeg mij na de sessie om reactie maar ik heb het niet goed onder woorden kunnen brengen, op weg naar huis voelde ik mij zo anders , warm, licht in mijn hoofd, je hebt een last van mij afgenomen. Als ik 's avonds naar bed ga kan ik nog steeds niet goed geloven dat ik gewoon rustig kan gaan slapen zonder spoken in mijn hoofd en heb nog steeds dat gevoel van, blijft dit zo, maar inderdaad ik voel me nog steeds lekker in m'n vel, zo rustig van binnen, ook de omgang met mijn man gaat beter, ik had toch zo vaak een kort lontje maar nu kan ik beter relativeren, het heeft eindelijk na zovele jaren een plek gekregen en daar ben ik heel blij mee. Ondertussen ben ik 3 kilo gewicht kwijt wat ook weer een positive werking heeft want mijn darmen werken nu ook beter, dus al met al dankjewel wat je voor mij hebt gedaan, ik kan het iedereen aanbevelen en vertel mijn ervaring ook aan iedereen die het maar wil horen, met vriendelijke groet, Vera

 • Wiel

  15 Sep 2015

  Hallo Rob Ik voel me al vijf dagen niet-roker. Na 50 jaar roken al vijf dagen geen pijp meer aangeraakt of aan willen raken. Meerdere keren geprobeerd te stoppen. Fiasco. Het gekke nu is, ik ben niet aan het stoppen, ik voel me niet-roker. Dat is lekker. Goed gevoel. Ik hoop het nog minstens 25 jaar vol te houden. Groetjes Wiel

 • Sven

  30 Jul 2015

  Beste Rob, echt super bedankt dat je me hebt kunnen helpen met mijn (ver)slikangst. Het gaat de laatste tijd echt een stuk beter en ook sneller met eten. Het was zeker de moeite waard en daarbij ook zeker een aanrader. Nogmaals bedankt, het was een zeer aparte, indrukwekkende ervaring!

 • S.

  16 Jun 2015

  Hallo Rob, het vliegen ging super! ik was heel rustig en kalm! ik heb zelfs een foto gemaakt vanuit het vliegtuig. Ik heb nog nooit zo ontspannen gevlogen. Dank je wel!! helemaal happy!

 • kitty

  18 May 2015

  Ben afgelopen vrijdag bij Rob geweest was van te voren wel spannend maar toen ik eenmaal daar was viel de spanning weg .Ik ging er naar toe voor mijn gewicht . Ik laat na een paar weken weten hoe het mij vergaan is . groetjes Kitty

 • Do

  1 Apr 2015

  Ik ben geholpen door Rob voor Emetofobie. Dat is iets langer dan een maand geleden.. Ik ben ervan af! En super dankbaar. Ik kreeg een uitgebreide uitleg betreft hypnose. Daarna zijn we begonnen, voelde me ontspannen en na de sessie erg gelukkig.. Soms was de spanning er maar zodra ik geconfronteerd werd met emetofobische dingen wist ik dat mijn angst weg was. En nu kan ik weer zonder na te denken alles doen! Dankjewel Rob!!! Super!

 • Irma

  29 Mar 2015

  Super ervaring met hypnose bij Rob gehad, ik voel me een heel ander mens, er waren voor mij verschillende redens/problemen waarvoor ik bij Rob terecht ben gekomen. Onverwerkte ervaringen uit het verleden, mijn negatieve denkwijze. Vanaf het moment dat ik de praktijk bij Rob uit liep voelde ik meteen een heel ander gelukkig mens. Bedankt !!

 • Richard

  2 Feb 2015

  Na vele pogingen om af te vallen heb ik, na dat mijn vrouw van een collega had gehoord dat deze zich onder hypnose had laten brengen om ook af te vallen de stoute schoenen aan getrokken. Ben half december na mijn afspraak gegaan en werd op een zeer rustgevende manier aan gesproken. Toen de sessie begon komt er erg veel rust in je lichaam ,maar het idee dat je van TV kent komt in de verste verte niet overeen. Toen ik klaar was hebben we nog even besproken hoe ik het ervaren had het, was bijzonder rustgevend. We zijn naar huis gereden en ik had toch het gevoel als dit werkt ? We zij nu anderhalve maand verder en ik kan met de hand op mijn hart zeggen het werkt ik ben ondertussen 5kilo af gevallen zonder echt te diëten maar kan nu veel makkelijker iets weigeren wat ik voorheen nooit kon omdat ik altijd meende dat ik wat in mijn mond moest hebben en met warm eten niet een maar twee volle borden naar binnen moest werken. je valt af zonder honger te lijden je eet allen nog wat je nodig hebt en af en toe pak je nog wel wat extra maar in veel kleinere hoeveel heden dus niet binnen een uur een grote zak chips maar een paar, en doe je er bijna twee weken mee in plaats van 5 zakken in twee weken. Een ieder die twijfelt kan ik de raad mee geven probeer het en je zult versteld staan van je resultaat Rob nogmaals bedankt en iedereen succes die dit gaat doen

 • Yvette

  4 Jan 2015

  Een hele tijd geleden naar Rob toegegaan om mijn faalangst de baas te worden. Redelijk sceptisch, wellicht beetje angstig over hypnose op aanraden van mijn vriend toch de gok gewaagd. Bij Rob kom je direct in een prettige sfeer terecht en krijg je duidelijke uitleg over wat je te wachten staat. Dit is heel prettig. Door mijn faalangst durfde ik bijna niet maar naar school/stage omdat ik bang was om fouten te maken. Ik wilde weer gewoon naar school. Toen ik met Rob dit besproken had hebben we direct de kern aangepakt. Toen ik buiten kwam voelde ik mij ontzettend relaxed en helemaal niet moe meer. Na een half uur kwam ik thuis en heb ik mijn vriend verteld te willen stoppen met de opleiding en verder te gaan in de detailhandel. Iets wat ik diep van binnen al wist maar voornamelijk bang om het te melden aan o.a. mijn ouders. Ik start over een aantal weken aan de opleiding tot filiaalmanager. Mijn faalangst is bijna helemaal verdwenen. Rob bedankt.

 • Van moeder met autis

  3 Dec 2014

  Heel blij zijn wij met het resultaat van de hypnose, zoon is relaxed hij verbaasd ons , is al 10 dgn snotverkouden voorheen greep hij alles aan om niet naar school te hoeven, nu wil hij morgen gewoon naar school, hij ervaart er minder negatieve prikkels. Ook is zijn woede nauwelijks nog aanwezig echt super. Hij is ontspannen, zelfs in deze hectische tijd( sint en kerst). Wat beterft afvallen worden we ondersteund door de mutsearstichting dmv n stippenplan, dit blijft moeilijk. Maar we zijn echt blij met dit resultaat.

 • Rob Kuijpers

  1 Oct 2014

  Beste Kim, Wat knap van je om helemaal in je eentje naar China te vliegen en bedankt dat ik eraan bij mocht dragen dat jij deze reis zonder angst mocht maken. Jammer dat je er nog niet helemaal van kunt genieten, maar kom voordat je weer gaat vliegen even langs en dan zorg ik er voor dat je de volgende keer met plezier het vliegtuig instapt en echt helemaal relaxed reist. Groetjes Rob

 • Kim

  26 Sep 2014

  Beste Rob, Ik ben inmiddels terug van het vrijwilligerswerk in China. Eerste keer helemaal alleen met het vliegtuig al 10 jaar enorme vliegangst, ik bleef wel vliegen maar nooit meer met plezier! Ik was altijd weken van tevoren angstig en slecht slapen.. Na deze sessie, ben ik echt een stuk rustiger geworden in een vliegtuig. De angst is niet helemaal weg, maar ik lig niet meer mijn hele vakantie wakker van het idee dat ik ook weer terug moet. Tijdens mijn vliegreis, was ik een stuk ontspannener en was niet meer alleen bezig met ramp gedachten. Ik ben heel blij met deze vooruitgang!!! Heel erg bedankt voor je hulp!! Groetjes Kim

 • Frank

  31 Aug 2014

  Nadat ik bij Rob onder hypnose ben geweest dacht ik eerst dat het niets geholpen had. Ik heb n.l. de hele sessie alles gehoord en had het gevoel dat ik zo de ogen open kon maken. Ik ben vertegenwoordiger en zit dagelijks heel veel op straat en heb vanwege mijn stevige rijstijl bijna duizend euro aan bekeuringen gehad. Sinds ik echter deze sessie gehad heb, heb ik geen enkele bekeuring meer gekregen. Ik rij nu onbewust veel rustiger en kom overal heel relaxed en toch op tijd aan. Het geld van de hypnose heeft zich voor mij al dik en dubbel terug verdiend. Dank je wel Rob. Ik wens je heel veel succes met jouw prachtiger praktijk en kan het iedereen aanraden !!

 • Ricky

  25 Jul 2014

  Ik ben normaal al vrij angstig om te vliegen maar sinds die rampen en het ongeluk in de Oekraïne durfde ik niet meer en stond op het punt om te annuleren. Totdat Rob gisteren een afspraak kon verzetten en bij mij een spoed sessie kon doen. Onder hypnose kon hij bij mij de angst veranderen in een neutraal gevoel en zo ben ik vandaag vertrokken. Ik wil jou even bedanken en vertellen dat de vlucht perfect verlopen is en dat we goed zijn aangekomen. Het ging precies zoals je vertelde. In het vliegtuig viel alle spanning weg toen ik in de stoel plaatsnam en rustig in - en uitademde. Nogmaals bedankt en ik ga nu lekker genieten van een welverdiende cocktail. Groet uit Playa de las Americas Ricky

 • Daniela

  24 Jul 2014

  EERSTE HYPNOSESESSIE Daar sta ik dan, wachtend voor het gebouw, nog één keer diep doorademen en naarbinnen. Ik had mezelf voorgenomen hier helemaal blanco in te gaan en niet te veel na te denken over wat er gaat komen. Ik was bang dat als ik er teveel over zou lezen, of me er teveel mee bezig hield, ik me (onder)bewust tegen de hypnose zou kunnen verzetten en ik zo alles in de soep zou laten lopen. En dat is nou niet de bedoeling. En toch was er nog die twijfel, wat als het niet lukt? Wat als ik niet te hypnoseren ben? De sessie van vandaag zal een regressie hypnose zijn waarin ik terug ga naar dingen uit het verleden die me nu nog heel erg bezig houden. Dingen die mij in het hier en nu er nog steeds van weerhouden om te zijn wie ik wil zijn. Dingen die ik bij mij houdt uit angst, verdriet, woede, eenzaamheid en waardoor ik ook aan mijn gewicht blijf vast houden. Na even bijgekletst te hebben en Rob mij verteld heeft wat vandaag de bedoeling is, is het tijd om plaats te nemen op de bank (die overigens erg comfortabel ligt). Ik krijg de aanwijzing mij volledig op de stem van Rob te focussen en zijn aanwijzingen precies op te volgen. Na nog een diepe inademing ben ik er klaar voor. Ik doe precies wat Rob tegen me zegt en merk dat ik steeds rustiger wordt en me meer ontspan. Als ik eenmaal echt onder hypnose ben lijkt het net alsof ik heel slap ben en in de bank wordt gedrukt en als ik praat lijk ik wel dronken maar ik ben totaal ontspannen en in rust. Ik ga terug naar momenten uit mijn leven die mij nog altijd veel verdriet doen, vernietig ze en ruim ze op. Ik troost mezelf als klein meisje (daarbij merk ik dat ik huil) en spreek mezelf moed in. Nadat ik weer uit de hypnose kom ben ik eerst even een beetje gedesorienteerd en helemaal ondersteboven. Ik voel me keigoed! Euforisch! Dat dit mogelijk is na nog maar 1 sessie! Ik straal naar mijn idee van oor tot oor en barst van de energie. "Als meer mensen wisten hoe dit voelt en wat je er mee kunt bereiken, zou iedereen dit doen!" roep ik tegen Rob. En dat is nu precies wat we gaan doen. Doormiddel van mijn reis door de wereld van de hypnose, de begeleiding die ik hierbij krijg van zowel Rob als Nancy (mijn healthcoach), de rest van Nederland laten zien wat er mogelijk is. Dat afvallen niet gepaard hoeft te gaan met slepende dieëten (die vaak niet werken, of het jojo-effect versterken) of zelfs een operatie. Dat het ook zo kan! En daarom nodig ik jullie uit om mij te volgen tijdens deze reis. Tot de volgende keer

 • Anouk (8 jaar)

  17 May 2014

  Hoi Rob, ik ben 2 weken geleden bij je geweest voor mijn angst voor honden. Het gaat steeds beter, stapje voor stapje. Vandaag ben ik met een hondje gaan wandelen en ik heb hem geaaid :). Bedankt !

 • Nika

  25 Feb 2014

  Op 8-2-2014 ben ik bij Hypnosepraktijk Venlo geweest. Ik was gigantisch bang voor naalden / spuiten. Voor mijn opleiding moet ik kunnen injecteren dus moest van deze angst af. Ik ben behandeld door Rob. Eindresultaat: 2 weken geleden vingerprik gezet en vorige week insuline gespoten. Ben hardstikke blij dat ik van mijn angst af ben en raad het iedereen aan! Rob, BEDANKT!

 • Theo Geraads

  2 Jan 2014

  Hoi Rob. na dat ik bij je ben geweest slaap ik een stuk beter, val in slaap zodra in bed lig. En word goed uitgerust wakker. ik heb nog meer dingen waar ik last van heb. en die komen ook nog wel aan de beurt. bedankt en tot ziens Theo Geraads

 • Rob

  2 Jan 2014

  Beste Rafaëlla, dit is waar ik het voor doe. Mensen hun dromen waar te laten worden. Fijne vakantie verder en geniet van de terugreis. Hypnotische groetjes Rob

 • Rob

  2 Jan 2014

  Beste Theo, Super, dat is precies zoals we het samen vooraf besproken hebben. Ik hoop je vlug weer te zien in de praktijk zodat we de rest ook aan kunnen pakken. Hypnotische groetjes en tot gauw Rob

 • Rafaëlla

  1 Jan 2014

  Beste Rob allereerst een gelukkig nieuwjaar en bedankt voor jouw sessie voor mijn vliegangst, ik heb nog nooit van mijn leven zo ontspannen in een vliegtuig gezeten, ik heb er zelfs van genoten. Zodra we weer terug zijn in Nederland gaan we naar het reisbureau een reis naar Mexico boeken, dit heb ik altijd al gewild en nooit gedurfd. Super bedankt en groetjes vanaf Mallorca Rafa

 • Rob

  29 Nov 2013

  Beste Nicole, Heel graag gedaan en wen er maar vast aan want dat is voor altijd ;-) Groetjes Rob

 • Nicole

  24 Nov 2013

  Ha Rob, wil je nogmaals bedanken na twee jaar vele slapeloze nachten heb ik er na je hypnose geen een meer gehad slaap dus al een geruime maand alweer als een roosje. Echt super. Thanks Gr Nicole

 • Ramona

  13 Nov 2013

  Mooie en duidelijke website Rob!

Schrijf een reactie