Emetofobie angst voor overgeven

Emetofobie?  Ik ben het spuugzat.

Regelmatig heb ik klanten welke emetofobie hebben. Emetofobie is een angst, angst voor overgeven.
Om de één of andere redenen creëert het onderbewustzijn deze angst. Bij veel klanten is deze angst ontstaan tijdens de geboorte (zoals achteraf gebleken is). Tijdens de geboorte hebben deze de navelstreng om het halsje gehad. Ik leg hieronder even uit hoe het werkt.
Voor een baby is een bevalling een hele spannende en indrukwekkende 'reis', maar als er dan ook nog iets fout gaat tijdens deze reis (de bevalling) dan wordt deze zo wie zo al aangrijpende gebeurtenis een hele angstige gebeurtenis. Deze angst komt later terug op momenten dat iemand misselijk is of wordt, dit omdat dit van vroeger uit vast 'genesteld' of voorgeprogrammeerd zit in het onderbewustzijn. Er wordt dan gedacht dat men de controle verliest en dood gaat. Dit is door moeder natuur zo vastgelegd ter bescherming. Dat dit degene echter in zijn/haar dagelijkse leven hindert, dat weet het onderbewustzijn ook maar kan dit helaas niet combineren. Om nu het onderbewustzijn duidelijk te maken dat die bescherming niet meer nodig is, hebben we hier een truckje voor. Dit truckje/hulp is hypnose.
In hypnose kun je terug naar het verleden (=regressie), naar de gebeurtenis die alles veroorzaakt heeft waardoor de emetofobie is ontstaan. Deze gebeurtenis wordt dan als het ware veranderd en daarna wordt nog het gevoel geneutraliseerd en is de fobie weg. Bij alle mensen die ik in de stoel heb gehad voelde iedereen direct tijdens de sessie al dat ze meer lucht kregen en voelde zich hierdoor bevrijd. Door deze methode zijn ze in 1 sessie van hun probleem af en kunnen weer heerlijk genieten van alles wat het mooie leven te bieden heeft zonder zich zorgen te hoeven maken. Wil je graag meer weten of een afspraak maken? Ga dan naar contact en stuur dan even een berichtje