Hypnose en Hypnotherapie

Tijdens de behandelingen komen we veel van de volgende problemen tegen welke met hypnose c.q. hypnotherapie goed op te lossen zijn.

Hier kun je wat tips vinden waarmee we reeds vele mensen hebben kunnen helpen!

In dit artikel kun je lezen dat het met behulp van hypnose heel gemakkelijk en vrij snel mogelijk is om een angst om te 'buigen' in een neutraal gevoel

Lees meer

Het volgende artikel gaat over het verband tussen Astma en vezels. Tijdens een hypnose sessie voor astma gaan we precies dat aanpakken wat voor jouw het beste is zodat de astma snel uit jouw leven verdwijnt.

Lees meer

Pas op met het gebruik van medicijnen, mensen grijpen vaak te snel en te gemakkelijk naar medicijnen en laten zich deze vaak opdringen onder druk van een arts of door de omgeving terwijl er gezondere middelen zijn om o.a. ADHD enz. te behandelen.

Lees meer

Wij hebben ook de mogelijkheid om gedurende 5 sessies een hypnotisch of virtuele maagband aan te leggen waardoor je minder gaat eten en daardoor dan ook af gaat vallen

Lees meer

Hierin wordt uitgelegd wat misofonie is. Misofonie is een overgevoeligheid voor geluiden met vaak extreme reacties van degene die hier last van hebben.

Lees meer